- 2019 -
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale utilizatorilor, dar numai cele legate de contact prin email si numar de telefon. Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”). INAINTE DE A UTILIZA SITE-UL SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL. CINE ESTE RESPONSABL DE PRELUCRAREA DATELOR DVS.? SORGEN SYSTEMS SRL 1. O societate cu raspundere limitata, cu sediul în Romania, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, in ceea ce priveste datele cu caracter personal ale utilizatorilor colectate si prelucrate prin intermediul serviciului de posta electronica si/sau in contextul serviciilor oferite prin intermediul sau in legatura cu Site-ul. Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea poate fi contactata folosind urmatoarele date de contact: - Responsabilul cu Protectia Datelor: 2. Adresa: SORGEN SYSTEMS SRL Blvd. BASARABIA Nr.62, Bl.34, Sc.B, Et.1, Ap.56, Sector 2, 022116 BUCUREŞTI , ROMANIA Telefon: +40745031197 Email:sorin.vucea[at]sorgen.ro
...mai mult
- Mai 2018
BALANTELE NIMBUS
Datorita designului inovator amprenta (spatiul ocupat) este minima, dar performantele balantei Nimbus sunt exceptionale. Baza Nimbus este formata dintr-o singura bucata de aluminiu extrudat, un material care asigura o reglare superioara a temperaturii.
...mai mult
- Mai 2018
MONITORIZAREA CONTINUA A CONCENTRATIILOR DE CO2 SI O2 IN INSTALATIILE DE FERMENTARE A BERII
Zonele de îngrijorare pentru nivelurile ridicate de dioxid de carbon (CO2) din fabricile de bere includ sala de fermentatie si zona de îmbuteliere. In timpul fermentatiei, se genereaza o cantitate semnificativa de CO2 si in funcție de configuratie, bioxidul de carbon poate fi ventilat sau capturat pentru utilizare.
...mai mult
Copyright©: 2014  Design by:SORGEN SYSTEMS SRL